01. ЗАПИТВАНЕ

заповядайте в нашите офиси


За да направите запитване заповядайте в нашите офиси. След като, изложите вашите изисквания, както и това което сте харесали сред нашите модели, ние ще можем да бъдем максимално полезни в избора ви и да ви консултираме по всички възникнали въпроси. За да можем да ви дадем точна оферта и да бъдем максимално полезни, най-добре е да скицирате помещението.
ЗАПИТВАНЕ ОНЛАЙН

02. ПРОЕКТ

ще изготвим безплатен 3D проек

Същинското проектиране е една от най-важните фази в процеса на създаване на кухнята. Техническо лице от ENJOYMEBELS ще снеме точните размери и геометрия на помещението. На специализиран софтуер за проектиране ще изготвим 3D фотореалистичен проект, който максимално ще се доближи до истинската Ви кухня и който реално може да бъде изпълнен.

03. ЦЕНА

моментално ще ви кажем цената

Ако става въпрос за цена на линеен метър, ще отговорим, че няма точен отговор на този въпрос, тъй като в един линеен метър, могат да влязат неопределен брой и различни по вид компоненти. За ориентир, заповядайте в нашите магазини, където на всяка кухня има табелка с точна цена. А за да получите конкретна цена за това, колко ще ви струва кухнята, която сте избрали, не се колебайте да направите запитване, на което ще отговорим до 2 часа.

04.ПРОИЗВОДСТВО

качествено ще изработим проектаOще след подписване на договора ние набавяме необходимите материяли по проекта. В ENJOYMEBELS, още на етап разработване и внедряване на модела, обръщаме изключително внимание на всяка подробност. Целта винаги е една: по-високо качество, по-добра ергономичност и естетика, по-голяма надеждност и гаранция.

05. ДОСТАВКА

безплатна доставка


С транспорт на фирмата мебелите и компонентите се доставят на посочения адрес в определената по договор седмица. Експедицията и товаро-разтоварните работи се извършват от служители на ENJOYMEBELS Мебелите и компонентите се оставят в помещението за монтаж или друго свободно помещение на етажа.

06. МОНТАЖ

безплатен монтаж
Монтажът на мебелите и компоненти се извършва от специализирани монтажни групи на ENJOYMEBELS. Продължителността на монтажа е един ден. А времетео зависи, както от сложността на проекта, така и от качествено извършените и в срок ремонтни работи на помещението.