Основните фактори за функционалността, качеството и цената на Вашата кухня са материлът, от който е изработено лицето, и обковът, включващ панти, различни повдигащи и плъзгащи механизми, дръжки. За направата на корпусите и невидимите части на мебелите най-често се използва ПДЧ, а лицето на кухнята се изработва от ПДЧ (най-евтин вариант), МДФ (мат, гланц или фурнирован). Държим на доброто качество на мебелите, затова използваме обков от висок клас: Blum и Hettich, и среден клас. Цената зависи още от използвания материал за плот - термоплот или технически и за гръб - ПДЧ, термогръб като плота, технически камък или термозакалено принт-стъкло.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕЧТАНАТА КУХНЯ

ЕКСТРИ КЪМ ВАШАТА КУХНЯ

Панти

Пантите могат да бъдат с обикновено или с плавно затваряне, което Ви гарантира повече тишина и комфорт. Препоръчваме пантите на Blum защото това е най-викоят клас панти!

Повдигащи мех.

При повдигащите и клапващите механизми избирате от обикновени амортисьори и механизми Blum. Те Ви позволяват плавно вдигане на вратите на шкафовете и задържане в тази позиция.

Механизми

В шкафовете могат да се вградят различни механизми, които организират вътрешното пространство и Ви улесняват в работата – подреждате бързо и откривате лесно всичко необходимо. Разгледайте различните възможности: Роси, Salex.

Термоплот

Екологичен и безопасен материал. Предлага се в богата гама от цветове и с различна дебелина. Термоплотът е чест и икономичен избор за кухненската работна зона, подложена на високи температури и влияние на силни почистващи препарати.

Tехнически камък

Наподобява мрамора и гранита, но е много по-здрав и устойчив на влага и химически препарати. Полировката запечатва материала и го прави изключително ниско попиваем. Няма специални изисквания за поддръжка. Предлага се в богата цветова гама: Silestone Bulgaria.

Дръжки

Дръжките в голяма степен придават облика на мебелите. Предлагаме стандартни дръжки, кант-дръжки, фрезовани дръжки, скрити от погледа, както и push and pull бутони. При стандартните дръжки можете да избирате между множество варианти с различен дизайн и цвят: Роси, Salex.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ НАПРАВЕНИ СЛЕД МОНТАЖ НА МЕБЕЛИТЕ

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ НА КУХНИ ПО ПОРЪЧКА