ENJOYMEBELS е основана през 2006 година в град Тетевен.

Нашата основна дейност е производство и монтаж на мебели по индивидуален проект (по поръчка)

Нашият стремеж е да предоставим на клиентите безкомпромисно качество на изработка и обслужване, плод на познание и опит, висококачествени материали от прецизна селекция и персонално внимание към спецификата на всяко едно интериорно решение.

Предлагаме пълната гама от материали, използвани в мебелното производство: ПДЧ, MDF, стъкло, метал, кожа, кристалан, кристалит, технически камък.

Нашият дизайн съчетава функционалност и адаптивност, изчистена линия и елегантен силует, съчетан с удобство, ергономия и комфорт.

Мебелите - тяхната форма, визия и размери се задават изцяло по вкус на клиента. Така предцизната изработка и точния монтаж ни правят конкурентно способни на българския пазар.

Какво ни прави по-добри?

Високото качество - на което винаги обръщаме внимание, опит, старания се влагат при изработката и монтажа на всеки един проект.

Точност - винаги е била на важно място в нашата работа. Всяка поръчка се изпълнява за 25 работни дни и за сега винаги успяваме да си спазим срока, винаги!

Бързина на проекта и ценовата оферта - много фирми се бавят с изготвянето на проекта и цената. При нас не е така. Само за около 10 минути проекта е пред Вашите очи, а ценовата оферта е в ръцете Ви.

За да се убедите сами, посетете нашите Офиси и ще получите професионален съвет за вашия интериор.

Важно е да знаете:
- ENJOYMEBELS не предлага готови мебели
- За поръчка от Ваша страна е нужно да ни изпратите запитване, ние ще отговорим за срок на изпълнение и бюджетната цена. След удобрение от Ваша страна, ще се свържем с Вас за взимане на размери и начало на съвместната ни работа.
- Срок на производство 25 работни дни от датата на капаро.
- Важно е да знаете че мебелите по поръчка са по-скъпи от готовите мебели.
- Към нас може да се обръщате за изпълнение на Дизайнерски Проекти от Архитекти за Вътрешен Дизайн.
100%

Индивидуален стил

100%

Класика и елегантност

100%

Безупречно качество

100%

Иновативен дизайн