Всекидневната е това помещение в дома, в което обикновено експлоатацията на мебелите е най-интензивна. И тук качеството и цената са в пряка зависимост от използваните материали, обков и допълнителни екстри (като скрито осветление например). Стандартно корпусите и невидимите им части се изработват от ПДЧ. Лицето може да бъде изработено с вратички от ПДЧ (най-евтин вариант) или от МДФ (мат, гланц или фурнирован).
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕЧТАНАТА ДНЕВНА

ЕКСТРИ КЪМ ВАШАТА ДНЕВНА

Панти

Пантите могат да са с обикновено или с плавно затваряне, което Ви гарантира повече тишина и комфорт.. Препоръчваме пантите на Blum защото това е най-викоят клас панти!

Повдигащи мех.

При повдигащите и клапващите механизми избирате от обикновени амортисьори и механизми Blum. Те Ви позволяват плавно вдигане на вратите на шкафовете и задържане в тази позиция.

Плъзгащи мех.

Възможно е използване на плъзгащи механизми с високо качество: Hettich, или среден клас: Sevroll. Гладкото отваряне на чекмеджетата Ви осигурява допълнително удобство..

Дръжки

Дръжките в голяма степен придават облика на мебелите. Предлагаме стандартни дръжки, кант-дръжки, фрезовани дръжки, скрити от погледа, както и push and pull бутони.

Осветление

Скритото в мебелите осветление създава приятна атмосфера със средствата на светлина с различни цветове, насоченост и сила.

Маси и столове

Изработваме маси по индивидуален дизайн от ПДЧ, МДФ, Стъкло. Предлагаме и богата гама столове, бар столове от Амстрат
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕЧТАНАТА ДНЕВНА

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ НА ДНЕВНИ ПО ПОРЪЧКА